2011. szeptember 21., szerda

Avon Pro-To-Go ajakrúzs SPF 15 Baby Lips árnyalat - Jelenlegi ára: 490 Ft


Avon Pro-To-Go ajakrúzs SPF 15 Baby Lips árnyalat
Az eredeti csomagolása hiányzik, de nem volt használva.
Divatos? Gyönyörű? Ápolt? Mi sem könnyebb! Most egyetlen kéz is elég ahhoz, hogy gyönyörű ajkakat rúzsozzon, és hogy meghódítsa a világot! Csodás szín, ajakbalzsamos ápolás, 15-ös fényvédelem.
 
Rúzsozás egy kézzel
Az Avon innovációja a Pro-To-Go ajakrúzst SPF 15-szűrővel, mely hidratáló ajakbalzsamot tartalmaz és luxus színt ad... Tökéletes a mozgalmas életet élő nők számára, akik mindig szépek szeretnének lenni.
érzéki szín és az ajakbalzsam ápolása egyben
hidratál, gyönyörű színt ad és könnyedén felvihető
egy kézzel is használható
SPF 15-szűrővel
Reese Witherspoon ajánlásával
Ismerje meg Reese Witherspoont, az Avon globális nagykövetét!
Reese Witherspoon az egyik legtehetségesebb amerikai színésznő. Tennessee-ben nőtt fel, ahová vissza is tért, mikor June Carter Cash szerepét játszotta a Nyughatatlan című filmjében. Felejthetetlen alakítást nyújtott a Dr. Szösziben is. Reese Witherspoon produkciós cége, a Type A Films készítette a hamarosan bemutatásra kerülő Penelope című alkotást, melyben Christina Ricci játszik.
A gyönyörű Reese testesíti meg a modern nőies szépséget. Aktív, dolgozó édesanya, aki mindig úton van és mindig gyönyörű, és immár az Avon globális nagykövete.
Új szerepében Reese Witherspoon a mellrák ellenes küzdelmet és a családon belüli erőszakot középpontba helyező Avon Alapítvány tiszteletbeli elnöke, az Avon termékeinek arca és a Tanácsadónők szóvivője.
Posta sima levélként 390ft.
Személyes átvétel a III. kerületben egy pontos címn.
Kérem, tekintse meg egyéb termékeimet is.


Jelenlegi ára: 490 Ft

Az aukció vége: 2011-10-08 10:44
. Avon Pro-To-Go ajakrúzs SPF 15 Baby Lips árnyalat - Jelenlegi ára: 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése