2012. február 22., szerda

patkány csuklyáspatkány eladó sötétszürke színben - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy 6 hetes patkány!
A kis nőstény patkány 6 hetes, sötétszürke színű, has színe fehéres szürkés, 8-an voltak tesók. Az anyjuk az a himalájai színű ami a képeken is látható. Az apa ismeretlen, mert a nőstényt hasasan vettük meg kereskedésben.
Már 2 hete nem szopik és igazi mindenevő. Elfogyaszt gabonamagvak (kukorica, búza, napraforgó, tritikálé, zab, árpa, köles, gömbcirok), főt és sült hús, főt tojás, sajt, alma, körte, paprika csuma, kutya-macska száraz táp és ön itatóból iszik.
Kézhez van szoktatva, nem harap legalábbis minket még nem harapott meg. A naggyal többet volt foglalkozva az még a nevét is megtanulta egy kis jutalom falat ellenében, fölmászik ránk, és van amikor nyalakszik mint egy kutya. Nálunk a 2, 5 éves lányunk kis házi kedvence a kutya és a macska mellett.
A képeken a sötétszürke színű képezi az aukció tárgyát. Másik aukciókra felteszek egy testvérét, ami fekete nőstény, illetve egy világos szürkét ami fiú. Az anya és a dumbófülű kölyök nem eladó.
Kereskedésbe a kölyköket le akartam adni (5-6 kereskedésben is érdeklődtem), de csak ingyen veszik át és legalább 750 ft-ot kérnek 1 db-ért, úgyhogy inkább felteszem ide és ha úgy alakul akkor akár 1 ft-ért is elvihető. Megfelelő ajánlat esetén kérésre a licitet hamarabb lezárom. Kérdésekre szívesen válaszolok.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-04 18:30
. patkány csuklyáspatkány eladó sötétszürke színben - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése